Badkamer renovatie

Het bouwen van een nieuwe badkamer heeft echt mijn passie. Van begin tot eind kan ik alle werkzaamheden uitvoeren, dus ook alle loodgieter en elektriciteit werkzaamheden.

Bij het bouwen van een badkamer is het van groot belang om vanaf het begin alle wensen en eisen goed op een rijtje te hebben, want iedere badkamer is maatwerk. Ook smaken zijn verschillend.

Vaak is er in een badkamer beperkte ruimte, dus je moet van tevoren goed bedenken hoe je de ruimte goed indeelt.

Samen met u denk ik graag mee welke oplossing in uw situatie het beste is. Van groot belang is dat alles op een deugdelijke en efficiƫnte manier wordt aangelegd, zodat er later geen problemen kunnen ontstaan.

Daarom bieden we maar liefst drie jaar volledige garantie op de badkamer renovatie.

Indien gewenst kan ik ook meerijden naar een sanitairwinkel, om het benodigde materiaal samen met u uit te zoeken.

De sloop van de oude badkamer is voor mij ook geen probleem. Tevens kan ik al het afval voor u afvoeren naar de gemeentewerf.

Voor de leidingen monteren we alleen met hoogwaardig materiaal. Zo gebruiken we voor perskoppelingen het merk Henco en Uponor.

Wanneer u een prijsopgaaf voor uw badkamer werkzaamheden wilt, neem dan gerust contact op. Ik maak graag een vrijblijvende offerte voor u.

Fotoalbums

Hieronder kunt u van een aantal projecten de foto's bekijken hoe een badkamer van begin tot eind is verbouwd.

Renovatie bungalow. Het betreft hier een totalen renovatie van een bungalow. Ik ben zeer tevreden over alle werkzaamheden die de firma vrolijk heeft uitgevoerd. Niet alleen de werkzaamheden maar ook de relationele sfeer is uitstekend. De heer Hakobyan is zeer betrouwbaar en hij denkt ook mee wanneer dit gewenst is. kwaliteit versus prijs, is ook zeer goed. Dit bedrijf is een aanrader.

Het betreft hier een totalen renovatie van een bungalow. Ik ben zeer tevreden over alle werkzaamheden die de firma vrolijk heeft uitgevoerd. Niet alleen de werkzaamheden maar ook de relationele sfeer is uitstekend. De heer Hakobyan is zeer betrouwbaar en hij denkt ook mee wanneer dit gewenst is. kwaliteit versus prijs, is ook zeer goed. Dit bedrijf is een aanrader

- Kloosterman

Stukadoor werkzaamheden

Harde werker echt een vakman en werkt netjes we zijn blij met onze strakke muren. Zeker aan te raden.

- Stephan Hubers

Stucen, stopcontact dozen vervangen, thermostaat vervangen

De aannemer levert perfect werk voor een perfecte prijs. Ik raad hem zeker aan!

- Marijn Ritmeester