Badkamer renovatie

Het bouwen van een nieuwe badkamer heeft echt mijn passie. Van begin tot eind kan ik alle werkzaamheden uitvoeren, dus ook alle loodgieter en elektriciteit werkzaamheden.

Bij het bouwen van een badkamer is het van groot belang om vanaf het begin alle wensen en eisen goed op een rijtje te hebben, want iedere badkamer is maatwerk. Ook smaken zijn verschillend.

Vaak is er in een badkamer beperkte ruimte, dus je moet van tevoren goed bedenken hoe je de ruimte goed indeelt.

Samen met u denk ik graag mee welke oplossing in uw situatie het beste is. Van groot belang is dat alles op een deugdelijke en efficiënte manier wordt aangelegd, zodat er later geen problemen kunnen ontstaan.

Daarom bieden we maar liefst drie jaar volledige garantie op de badkamer renovatie.

Indien gewenst kan ik ook meerijden naar een sanitairwinkel, om het benodigde materiaal samen met u uit te zoeken.

De sloop van de oude badkamer is voor mij ook geen probleem. Tevens kan ik al het afval voor u afvoeren naar de gemeentewerf.

Voor de leidingen monteren we alleen met hoogwaardig materiaal. Zo gebruiken we voor perskoppelingen het merk Henco en Uponor.

Wanneer u een prijsopgaaf voor uw badkamer werkzaamheden wilt, neem dan gerust contact op. Ik maak graag een vrijblijvende offerte voor u.

Fotoalbums

Hieronder kunt u van een aantal projecten de foto's bekijken hoe een badkamer van begin tot eind is verbouwd.

Badkamer renovatie werk.

George heeft onze badkamer compleet gerenoveerd. Je kan zien dat er veel kennis en ervaring in zijn werk zit. Het resultaat is echt heel mooi geworden en precies zoals besproken. Hij werkt heel netjes en snel en we zijn nog steeds erg blij met onze badkamer.

- Nick Admiraal

ik heb bijna de hele huis met een dunne laag gestuukt en geschilderd. 50 m² laminaat met plinten gelegd.

Onze ervaring met Vrolijk Klusbedrijf is erg goed. George komt zijn afspraken na en is betrouwbaar, maar bovendien levert hij goed werk. Hij heeft onze hele woning gestuct, geverfd en laminaat gelegd. Allemaal in de afgesproken tijd en scherpe prijs!

- Anoniem

Divers ophang-/monteer werk

Divers ophang-/monteer werk

- Mariska Snijders