Badkamer renovatie

Het bouwen van een nieuwe badkamer heeft echt mijn passie. Van begin tot eind kan ik alle werkzaamheden uitvoeren, dus ook alle loodgieter en elektriciteit werkzaamheden.

Bij het bouwen van een badkamer is het van groot belang om vanaf het begin alle wensen en eisen goed op een rijtje te hebben, want iedere badkamer is maatwerk. Ook smaken zijn verschillend.

Vaak is er in een badkamer beperkte ruimte, dus je moet van tevoren goed bedenken hoe je de ruimte goed indeelt.

Samen met u denk ik graag mee welke oplossing in uw situatie het beste is. Van groot belang is dat alles op een deugdelijke en efficiƫnte manier wordt aangelegd, zodat er later geen problemen kunnen ontstaan.

Daarom bieden we maar liefst drie jaar volledige garantie op de badkamer renovatie.

Indien gewenst kan ik ook meerijden naar een sanitairwinkel, om het benodigde materiaal samen met u uit te zoeken.

De sloop van de oude badkamer is voor mij ook geen probleem. Tevens kan ik al het afval voor u afvoeren naar de gemeentewerf.

Voor de leidingen monteren we alleen met hoogwaardig materiaal. Zo gebruiken we voor perskoppelingen het merk Henco en Uponor.

Wanneer u een prijsopgaaf voor uw badkamer werkzaamheden wilt, neem dan gerust contact op. Ik maak graag een vrijblijvende offerte voor u.

Fotoalbums

Hieronder kunt u van een aantal projecten de foto's bekijken hoe een badkamer van begin tot eind is verbouwd.

Toilet renovatie

Zocht met spoed iemand die het toilet kon renoveren , plaatsen hangtoilet , wasbakken plaatsen en de wanden betegelen. George kwam zeer snel kijken en had op korte termijn tijd , en heeft de klus perfect geklaard . Hard werkende man en een vakman , top gedaan George ????

- Arie

Kleine klus: Installatie, Montage; Ophangen kastje en wasbak en kranen

Wij zijn heel blij met het door George geleverde werk. Betrouwbaar, netjes, kwaliteitswerk. Alles wat wij vroegen werd uitgevoerd, en geen moeite was te veel.

- A. Vermeij

Waterleiding en riolering: Nieuwe leiding aanleggen, Afvoer plaatsen

Zondag opdracht, maandag komen kijken, woensdag de klus (het plaatsen de afvoer en aanvoer warm en koud water) geklaard. Er is goed en snel gehandeld en gewerkt, dus ik ben erg tevreden.

- Anoniem