Contact

Vrolijk Klusbedrijf

George Hakobyan

T: 06-87631193

E: info@vrolijkklusbedrijf.nl

Contactformulier

* Dit veld is verplicht

badkamerverbouwing

Ik ben zeer tevreden ov er het geleverde werk, en geniet van mijn mooie badkamer. George heeft heel goed meegedacht, hij werkt zeer nauwkeurig, en is altijd op tijd, Komt afspraken goed na. Dus van mij krijgt hij een dikke tien!!

- Marjoke van Rooijen

Renovatie badkamer

George is een uitermate hardwerkende man. Is altijd op tijd en werkt zeer nauwkeurig. Geeft indien nodig advies, wat altijd prima uitkomt. Is ook een zeer sympathieke man en betrouwbaar. Zeker aan iedereen aan te bevelen.

- Hans Buter

Renovatie bungalow. Het betreft hier een totalen renovatie van een bungalow. Ik ben zeer tevreden over alle werkzaamheden die de firma vrolijk heeft uitgevoerd. Niet alleen de werkzaamheden maar ook de relationele sfeer is uitstekend. De heer Hakobyan is zeer betrouwbaar en hij denkt ook mee wanneer dit gewenst is. kwaliteit versus prijs, is ook zeer goed. Dit bedrijf is een aanrader.

Het betreft hier een totalen renovatie van een bungalow. Ik ben zeer tevreden over alle werkzaamheden die de firma vrolijk heeft uitgevoerd. Niet alleen de werkzaamheden maar ook de relationele sfeer is uitstekend. De heer Hakobyan is zeer betrouwbaar en hij denkt ook mee wanneer dit gewenst is. kwaliteit versus prijs, is ook zeer goed. Dit bedrijf is een aanrader

- Kloosterman