Reviews

Beoordeling: 4,8 van de 5 sterren

20 reviews

Review plaatsen

renovatie badkamer en toilet

George heeft prachtig werk verricht,pluspunt een mooie afwerking

- Jose Campo

Renovatie badkamer

George is een uitermate hardwerkende man. Is altijd op tijd en werkt zeer nauwkeurig. Geeft indien nodig advies, wat altijd prima uitkomt. Is ook een zeer sympathieke man en betrouwbaar. Zeker aan iedereen aan te bevelen.

- Hans Buter

Badkamer renovatie

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer…..Onze wensen zijn zeer goed in beeld gebracht…elke dag precies op de afgesproken tijd beginnen..dankjewel George

- Bert en Gerdien.

badkamerverbouwing

Ik ben zeer tevreden ov er het geleverde werk, en geniet van mijn mooie badkamer. George heeft heel goed meegedacht, hij werkt zeer nauwkeurig, en is altijd op tijd, Komt afspraken goed na. Dus van mij krijgt hij een dikke tien!!

- Marjoke van Rooijen

Toilet renovatie

Zocht met spoed iemand die het toilet kon renoveren , plaatsen hangtoilet , wasbakken plaatsen en de wanden betegelen. George kwam zeer snel kijken en had op korte termijn tijd , en heeft de klus perfect geklaard . Hard werkende man en een vakman , top gedaan George ????

- Arie

Renovatie bungalow. Het betreft hier een totalen renovatie van een bungalow. Ik ben zeer tevreden over alle werkzaamheden die de firma vrolijk heeft uitgevoerd. Niet alleen de werkzaamheden maar ook de relationele sfeer is uitstekend. De heer Hakobyan is zeer betrouwbaar en hij denkt ook mee wanneer dit gewenst is. kwaliteit versus prijs, is ook zeer goed. Dit bedrijf is een aanrader.

Het betreft hier een totalen renovatie van een bungalow. Ik ben zeer tevreden over alle werkzaamheden die de firma vrolijk heeft uitgevoerd. Niet alleen de werkzaamheden maar ook de relationele sfeer is uitstekend. De heer Hakobyan is zeer betrouwbaar en hij denkt ook mee wanneer dit gewenst is. kwaliteit versus prijs, is ook zeer goed. Dit bedrijf is een aanrader

- Kloosterman

Woonkamer stucen en nieuwe toiletruimte

Jorg heeft bij ons thuis meerdere klussen uitgevoerd, zoals het stucen van de hele woonkamer en de gang. Ook heeft hij onze wc helemaal vernieuwd. Alles is in overleg gegaan en Jorg denkt goed met je mee. Over het eindelijke resultaat zijn we zeer tevreden!

- JHC Huisman

Badkamer renovatie werk.

George heeft onze badkamer compleet gerenoveerd. Je kan zien dat er veel kennis en ervaring in zijn werk zit. Het resultaat is echt heel mooi geworden en precies zoals besproken. Hij werkt heel netjes en snel en we zijn nog steeds erg blij met onze badkamer.

- Nick Admiraal

Ik heb in de keuken elektriciteit opnieuw gelegd en daarna alle muren gestuct

Meneer heeft goed stuc werk geleverd zoals afgesproken. Keuken ziet er weer netjes uit bedankt!

- Eduard Markos